Nieuws

Vind hier een overzicht van actueel nieuws en interessante berichten uit het verleden.

What’s new?

Gun jezelf tijd voor ontspanning

Created with Sketch.

In Weesp vind je vele adressen om heerlijk te ontspannen. Huid, haar, nagels, massages. Er zijn oneindig veel mogelijkheden in de buurt!


Fijne adressen om te sporten

Created with Sketch.

Waar kan jij of je kind lekker sporten in de omgeving? Neem een kijkje op de local sports pagina. In de toekomst zullen er meerdere adressen worden toegevoegd


Koop je alcohol lokaal

Created with Sketch.

We houden allemaal op zijn tijd van een lekker glas wijn, een koud biertje of een heerlijk drankje on the rocks. Vind hier dé adressen voor de aanschaf van lokale alcoholische versnaperingen. Proost!


What’s a little older?

...but still interesting


Verken de omgeving per boot

Created with Sketch.

Een must! De omgeving leent zicht uitstekend voor een prachtige boottocht. Vaar richting Muiden of juist naar beneden de Loosdrechtse Plassen op. Niet in het bezit van een boot? Oriënteer je eenvoudig via de lokale bootverhuur pagina


Het terras op!

Created with Sketch.

JA! We mogen weer. Oriënteer je op een fijn plekje via deze handige overzichtspagina van de prachtige terrassen in Weesp

Coffee spots (to go) in Weesp

Created with Sketch.

Coffee lovers opgelet! Waar kan jij lekkere lokale koffie scoren? Door de huidige tijden wordt het een koffie to go of een bestelling voor thuis. In je kloffie met een lekkere lokale koffie!


Golden oldies

Opening Brede School Weespersluis

Created with Sketch.

Op 8 maart opende Brede School Weespersluis haar deuren met daarin twee scholen, een sportvoorziening, een kinderopvang & een BSO. Een hele grote mijlpaal voor Weespersluis!


SCHERPPLAATS geopend in Weesp

Created with Sketch.

Op zaterdag 6 maart opende Scherpplaats in Weesp. Voor de aankoop van (koks)messen, keuken hardware, heerlijke olijfolie & het slijpen van messen en alles dat scherp behoort te zijn!


Minibieb Weesp gestart

Created with Sketch.

Op dinsdag 23 februari is Minibieb Weesp gestart. Een geweldig leuk en vrolijk initiatief in de wijk. Je vindt minibieb Weesp op de hoek van Landscronerlaan en Jakop Slegthof. Neem gauw een kijkje en neem misschien ook wat boeken mee voor in de kast.

Bestel de RestaurantConnect Box

Created with Sketch.

Steun de lokale horeca met dit verbindende concept in deze moeilijke tijd. Sluit op 8 mei de meivakantie af met deze uitgebreide culinaire 4-gangen dinerbox incl wijn & extra’s. Te bestellen t/m 5 mei


Afhaal/bezorgmenu's Weesp


Created with Sketch.

WeespersluisConnect heeft één centraal overzicht van allerlei heerlijke culinaire opties van de lokale horeca in Weesp. Geen zin om te koken vanavond? Neem dan een kijkje op de de local food pagina. Vanuit de pagina kan je direct telefonisch contact opnemen of bestellen via de website van het restaurant. Eet smakelijk!