Sportclubs

Body and Mind Control

Bloemendalerweg 45 Weesp

Jesse is in 2019 & 2020 uitgeroepen tot personal trainer van het jaar gemeente Weesp. Naast personal training worden ook zeer dynamische groepslessen gegeven die bekend staan om hun functionaliteit. Reguliere lessen worden gegeven op maandagavond, woensdagavond & zaterdagochtend. Start controlling your body & mind.

ONEfitness Weesp

Hogeweyselaan 227 Weesp

Om de hoek bij Weespersluis vind je dit grote fitnesscentrum met fysiotherapie en zelfs kinderopvang voor tijdens het sporten. Ideaal!
Er zijn diverse abonnementen en ook aantrekkelijke opties voor de jeugd. Je kunt via een gratis proefweek kennismaken met deze gym.

Yamato Gym

Pampuslaan 153 Weesp

De leukste sportclub voor bokszaktrainingen, (jeugd) kickboksen, (jeugd) jujutsu en crosstraining. Nieuwe bewoners in Weesp ontvangen een box met allerlei vouchers waaronder een voucher waarmee ieder gezinslid een maand gratis kan sporten.

Jim's Gym

Amstellandlaan 106 Weesp

Jim's Gym is een Performance & Training Centrum met gediplomeerde trainers in kracht- en duursport & high-end materiaal en apparatuur. Ook is er kennis en expertise om jou optimaal te kunnen ondersteunen in het bereiken van jouw persoonlijke, fysieke, mentale en/of voedingsdoelen. Er zijn zeer veel opties voor abonnementen, waaronder ook de mogelijkheid om losse trainingen te boeken voor de mensen die zich niet zo graag voor langere tijd vastleggen. Tevens personal training mogelijk!

Spinning Weesp

Nijverheidslaan 1E

Spinning, pilates, personal training & voedingsadviezen. Het kan hier allemaal! Maar vergeet de fijne behandelingen niet! Denk aan (hot) stone massages, universal contour wrapping & detox voetenbaden. Neem gauw een kijkje op de website.