Local baby & kids

Neem eens een kijkje bij deze lokale ondernemers om een origineel cadeau te scoren voor kinderen en/of (aanstaande) ouders. Je vindt hier enkele lokale kinderwinkels, online shops & andere creatieve lokale ondernemers

Lexilou

Deze onderneemster is sinds kort woonachtig in Weespersluis. Je vindt in haar webshop met name verrassend leuke en handige verschoonmatjes. Ook kan je er terecht voor leuke tassen & bibs.

Tuttiknuf

Kraamcadeaus op maat nodig? Zoek niet verder. Tutti Knuf maakt leuke gepersonaliseerde items voor kinderen. Denk aan babyslofjes, geboorteletters, speelgoedzakken, bijtringen, wagenspanners, armbandjes, knuffels, speedkoorden en nog veel meer!

Van Annet Haakcreaties

De prachtigste en origineelste haakcreaties! Geschikt als kraam-/verjaardags-/babyshowercadeau of natuurlijk voor je eigen kind. Ze maakt muziekdoosjes, wagenspanners, knuffels, gordijnhouders, speenkoorden, rammelaars....noem het maar op!

Kate N' Kids Design

Kraamcadeaus, kaarten, rompers, punniknaam en nog veel meer! Alles handgemaakt & naar wens van de klant. Neem gauw een kijkje en laat unieke items maken.

Hatseflats

Hatseflats is dé kinderwinkel van Weesp met de mooiste kleding, speelgoed & andere kinder- en babyartikelen. Een heel leuk adres voor je eigen kids of om een topcadeau te scoren. De winkel zit midden in het centrum van Weesp.

Fancy Palace

Hoe leuk, een beautysalon voor kinderen! Maar dat niet alleen. Je kunt er ook leuke beauty cadeautjes vinden, speelgoed en andere spulletjes voor kinderen.

Cloffee Kids Concept Store

Te leuk om niet te benoemen! Deze concept store vind je 10 km verderop in het centrum van Bussum. Cloffee verkoopt tweedehands merkkleding, speelgoed en heerlijke koffie. Bovendien is er een webshop. Er is een strenge selectie waardoor je er de mooiste kleding van goede kwaliteit & leuke merken kan kopen voor een eerlijke prijs. Je kunt uiteraard ook zelf kleding inbrengen.