Local art & creations

Waar kan je terecht voor creativiteit, kunst in je huis of mooie creatieve cadeaus? Zoveel locals, zoveel creaties, neem snel een kijkje en laat je creatieve geest de vrije loop.

Niels de Groot kunstschilder & decorateur

Heb jij nog een lege muur en weet je niet wat je ermee aan moet? Denk dan ook eens aan een professionele muurschildering. Geheel naar eigen wensen kan Niels de Groot dit voor je realiseren.


Your Art Service

Woonachtig in Weespersluis
Prachtige spray paint art op een voorwerp naar keuze. Saskia van der Vorm maakt met spuitbussen kunst op allerlei soorten kisten. Ook maakt zij mooie persoonlijke werken op doek. Denk aan portretten, quotes & favoriete thema's van de klant.

LAKOI

Slijkstraat 32 Weesp
Lakoi is gespecialiseerd in het omlijsten van jouw kunst zodat het nog mooier uitkomt. Ook verkopen zij hoogwaardige kunst van Miró tot Banksy & van Heyboer tot Kusama. Tevens taxaties, kunstbemiddeling, advies & pasfoto's.

Museum Weesp

Nieuwstraat 41 Weesp

Museum Weesp bevindt zich op de tweede verdieping van het stadhuis. Vind hier diverse exposities, tentoonstellingen & rondleidingen.Voor actuele informatie, kijk op de website van het museum.


VanAnnet Haakcreaties


De prachtigste en origineelste haakcreaties! Geschikt als kraam-/verjaardags-/babyshowercadeau of natuurlijk voor je eigen lieve kind. Ze maakt muziekdoosjes, wagenspanners, knuffels, gordijnhouders, speenkoorden, rammelaars....noem het maar op!

Liekies Mode Accessoires


Angelique maakt leuke sieraden en mode accessoires. Perfect cadeautje aan jezelf of een ander. Ook kan je bij haar terecht voor restyling van vintage kindermeubels, maar dat is nog in de opstartende fase. Wordt vervolgd.