Locals

Leuk dat je een kijkje komt nemen op de Locals pagina. Vind hier diverse diensten, horeca, winkels & andere ondernemingen in en rondom Weesp

Strijk neer op één van de vele mooie terrassen van Weesp. Bovendien zijn er hele leuke opties rondom Weesp voor een hapje & drankje. Neem een kijkje op deze handige overzichtspagina


WeespersluisConnect biedt één centraal overzicht van allerlei leuke unieke winkels in Weesp. Er is meer te vinden dan je in eerste instantie misschien denkt. Happy shopping!


In Weesp zijn er vele opties voor de heerlijkste taarten, cakes, koekjes, Weespermoppen & bonbons. Heb je iets te vieren binnenkort? Gebruik dan deze handige pagina


Waar in de buurt kan jij of je kind fijn sporten? Oriënteer je via de local sports pagina en kom in actie. Voetjes van vloer!


Laat je verwennen op het gebied van huid, haar of nagels & oriënteer je via de Local Beauty & Wellness pagina. Hoog tijd voor een stukje ontspanning dichtbij huis.


Lekkere koffie is altijd een goed idee. Op welke lokale adressen kan jij deze scoren? Neem een kijkje op de koffiepagina.


Waar haal jij je fijne flesje wijn, biertjes of sterke drank? Daarvoor zijn voldoende goede adressen in Weesp & omstreken. Proost alvast!


Er zijn veel boerderijwinkels in de nabije omgeving. Je koopt er eerlijke & heerlijke producten van eigen land/dier/kweek. Lekker biologisch en vol van smaak. Wat wil je nog meer?

Vind hier enkele adressen in de categorie kunst & creatie. Iets voor aan de muur of bijvoorbeeld een mooie creatie in de kinderkamer? Neem gauw een kijkje voor de mogelijkheden.

Wil je weten waar je lokaal leuke cadeautjes kunt scoren voor kinderen? Laat je dan eens inspireren door deze lokale ondernemers.

Ondernemers in Weespersluis

Martine van der Voort Fotografie

Landscronerlaan 36 Weesp

Bruidsfoto's, kleurrijke familiefoto's, portretten, bedrijfsfotografie & waardevolle uitvaartfotografie. Alles is mogelijk bij Martine van der Voort Fotografie.

Neem snel een kijkje op de website voor de prachtigste foto's & laat je enthousiasmeren voor jouw toekomstige shoots.

Ondernemers in Weesp

Bomen op Locatie

's-Gravelandseweg 37 Weesp

 

Even werken op een andere locatie dan thuis? Bomen op Locatie is een prachtige vergaderlocatie met terras middenin de natuur aan de Vecht & met uitzicht op een boomgaard. Je kan er terecht voor oa brainstormsessies, strategiebijeenkomsten, organisatie van workshops of presentaties. Geschikt voor twee tot twaalf personen. Door de locatie kan je het zakelijke ook verenigen met een sloepentocht over de Vecht of bijvoorbeeld een fietstochtje. Verzorging van lunch, borrel of diner is ook mogelijk. Leuk detail: ze gebruiken daarvoor veelal producten van lokale ondernemers.

 Yvonne de Ridder Fine Art

Dammerweg 4A Weesp

Je kan bij Yvonne terecht voor (kunstig) schilderwerk in je huis. Ook heeft zij haar atelier in Weesp waar ze mooie kunst maakt. Neem gauw een kijkje op haar website.

Holiday Planners - Carola

Reguliershof 68 Weesp
 
Je bent vast toe aan een vakantie of weekendje weg, zeker door de beperkte tijden waar we in leven. Alleen wat is nu mogelijk & waar is het leuk? Mobiel reisagent Carola van Gelstwijk weet wel raad & verzorgd uw reis graag! Ze komt op afspraak bij je thuis, ook in de avond of in het weekend. Via Holiday Planners is Carola aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds. Boek dus op een veilige & vertrouwde manier.

Salon Weesp

Lageweyselaan 13 Weesp


Sinds 2013 heeft Iris van den Berg een trimsalon aan huis. Zowel hond als kat kan hier terecht voor een volledige vachtbehandeling. Tevens heeft zij een uitlaatservice met VIP wandelingen. Ga naar de website van Salon Weesp via de button hieronder en boek een wandeling of behandeling voor uw geliefde viervoeter.

Ondernemers woonachtig in Weespersluis

Eerlijk Amsterdam

Coffeebar & bakkerswinkel met een webshop. (H)eerlijke zuurdesem broden, gezonde sapjes en andere lekkernijen. Ook een leuke selectie met cadeaus van o.a. The Gift Label. Bestel in de webshop en eigenaar Rob komt persoonlijk bij je bezorgen. Op dit moment gratis in Weespersluis op ma-vr tussen 14.00 & 17.00 uur & op zaterdag vóór 10.00 uur.

Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam, maar de eigenaren wonen in Weespersluis. 

THE LIQUID COLLECTION

Ben je een toekomstige bewoner van Weespersluis en moet je je nog oriënteren voor een passende vloer? Ga dan voor de stijlvolle gietvloeren van THE LIQUID COLLECTION.

Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam, maar de eigenaren wonen in Weespersluis.

Er is een speciale actie voor (toekomstige) bewoners van Weespersluis. Klik op de button.

Niels de Groot kunstschilder & decorateur

Heb jij nog een lege muur en weet je niet wat je ermee aan moet? Denk dan ook eens aan een professionele muurschildering. Geheel naar eigen wensen kan Niels de Groot dit voor je realiseren.

Ondernemers omgeving Weesp

Binnenkort meer

..

Naam onderneming

Info

Naam onderneming

Info