Events

WeespersluisConnect zal haar best doen om in de toekomst kleinschalige events & overige initiatieven te organiseren in samenwerking met creatieve en enthousiaste bewoners en/of lokale ondernemers. Samen staan we sterk!

Schroom ook niet om WeespersluisConnect te contacteren als je iets in het vat hebt zitten en graag exposure wilt via deze website en WeespersluisConnect socials.

Scroll snel naar beneden voor geplande ideeën & voor nagenieten van reeds georganiseerde events.

What's coming up?

Kids Beauty Dag


24 september '21

Created with Sketch.

Op 24 september is er weer een studiedag waardoor WeespersluisConnect ism Fancy Palace een heuse Kids Beauty Dag organiseert.

Laat je kind 3 uur lang stralen voor het kennismakingsaanbod van slechts €17,50Meer info en aanmelden via onderstaande knop

The Great Escape


31 oktober  '21

Created with Sketch.

Op zondag 31 oktober organiseren Eliette Kreek & Anne van Wageningen namens Bijzonder Coaching een retreat op de Ekohoeve in Loenen aan de Vecht.

Een bijzondere dag waarin jij & de relatie met je kind centraal staan. 


Meer info en aanmelden via onderstaande knop

What has been?

RestaurantConnect Box

Op 8 mei 2021 gaf WeespersluisConnect de RestaurantConnect Box uit. Door Corona verkeerde de horeca lange tijd in zwaar weer, daar moest een steuntje in de rug komen! Een verbindend concept waarin WeespersluisConnect vier Weesper restaurants vroeg om zorg te dragen voor het voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht. Te weten; Eeterij de Schalkse, BLOOM kitchen bar,  Restaurant de Kruidenier & La Base Weesp. Om het geheel af te maken verzorgde Petit Clos een lekkere rode of witte wijn, doneerde Hel's Kitchen een heerlijke fles olijfolie in elke box & gaf SCHERPplaats een aantal koksmessen weg en mag iedereen gratis een mes laten slijpen in de werkplaats.

81 boxen werden uitgegeten op een regenachtige zaterdag waarop de restaurants alleen nog open mochten met het terras. WeespersluisConnect is blij dat ze een steentje kon bijdragen in de moeilijke tijd & bedankt iedereen die de box besteld heeft.

Schaatsweekend

De week van 8 februari stond in het teken van sneeuw- en schaatsplezier. Wat een geluk in deze gekke tijden én met een stralende zon! In Weespersluis werd er ook volop geschaatst en WeespersluisConnect regelde op zaterdag 13 februari foodtruck Poffertjesporem voor extra gezelligheid. Vooraf online waren alle tijdslots volgeboekt voor bestellingen van poffertjes, glühwein & warme choco met slagroom. Cheers en eet smakelijk!

Kinder feestroute

Op 30-12-2020 werd er een knaller van een straatfeest georganiseerd ism de enthousiaste bewoners van Weespersluis Fase 1b. 

Coronaproof? Jazeker! In een ruim tijdslot van 16.00 - 20.00 uur werden er diverse activiteiten ondernomen door de kinderen en onder het genot van een alcoholische versnaperingen voor de ouders. Waar? Nou... gewoon op de oprit, in de voortuin, eigen parkeerplaats of voor het huis.

WeespersluisConnect initieerde de feestroute, regelde een Creperie Foodtruck, organiseerde een tiental van de 24 activiteiten en maakte een plattegrond met legenda en een stempelkaart van de activiteiten. Tevens was er een cadeauverloting onder de ingeleverde stempelkaarten ism Stichting Clothing4U (in Weesp). Hiermee werd 102,- euro opgehaald voor deze stichting via een grabbelton.

Bedankt bewoners van Weespersluis Fase 1B voor het enthousiasme betreft mede organiseren van de activiteiten & het lopen van de feestroute.

Scroll hieronder door alle afbeeldingen voor een leuke impressie van het initiatief.

What's on hold?

Mini Zomerspelen

Tot op heden slechts een idee, maar wel één met vele opties tot vermaak voor jong & oud. 

Ananas ringwerpen, kano/waterfiets verhuur, cocktailkraam, ijsjesverkoop, eendjes vissen, tafelvoetbal/tennis, biergarten, waterpistool gevecht, BBQ boot, zomers springkussen etc etc. Aan ideeën geen gebrek... nu nog het zonnetje en een datum!

Vrolijk Pasen Festijn

In het paasweekend was er het idee voor het volgende:
 

Ontmoet de paashaas, zoek paaseieren, vind het Gouden ei, ga paasei schilderen, maak een paasmand of paastak, win met paasei sjoelen & geniet van een eierlikeurtje met slagrom en de chocoladefontein. Zo maar een greep uit de mogelijkheden voor het Vrolijk Pasen Festijn.

De opstart van WeespersluisConnect neemt zoveel tijd in beslag, dat we met liefde kijken wat we volgend jaar kunnen doen. Nieuw jaar, nieuwe ronde, nieuwe kansen!

COVID Carnaval

In het weekend van 13 februari stond eigenlijk COVID Carnaval gepland. Een coronaproof initiatief met oa een huifkartochtje door de wijk, een ballonnenclown en een On-the-go-minidisco. Vanwege de onverwachte kou en de daarmee gepaarde sneeuw- en ijspret werd dit afgelast. Niets mocht schaatspret in de weg staan.

Elf huizentocht

De kou kwam zo onverwachts waardoor er niet genoeg tijd was om dit idee te ontplooien, maar wat in het vat zit verzuurd niet. Ooit hoopt WeespersluisConnect dit ism bewoners aan het water in de wijk te kunnen realiseren.